Blogiarkisto

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025

Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.

Ruokaklubi

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025

Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.

Lue lisää
Ajankohtaista

Demoiltapäivä tutkijoille 22.5.2025

Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa!

Lue lisää
Tutkimus

Lounaslinjaston sujuvuustutkimus Flavoriassa helmi-huhtikuussa 2025

Jaa ajatuksesi ja auta parantamaan lounaslinjaston sujuvuutta!

Lue lisää
Ajankohtaista

Flavoria Innovation Festival – kalainnovaatioviikko: yrityshaasteita haetaan mukaan nyt

Flavorian nimeä kantava innovaatiotapahtuma, Flavoria Innovation Festival, järjestetään neljättä kertaa marraskuussa 2025. Tänä vuonna mukaan haetaan kala-alan yrityksiä ja nimenomaan kala-alan innovaatioihin, kestävyyteen ja kiertotalouteen liittyviä haasteita.

Lue lisää
Ruokaklubi

Tervetuloa TG-klubin kevätkauden iltoihin

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa tauolta helmikuussa. Kevätkauden teemat on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu. Tänä vuonna klubi-illat järjestetään Helsingin päässä Agronomiliiton tiloissa, mutta Turun ja Seinäjoen lokaatiot säilyvät ennallaan.

Lue lisää
Tutkimus

Osallistu aistinvaraiseen arviointiin Aistikattilassa 20.–23.8. 

Etsimme tutkimukseen 18–60-vuotiaita henkilöitä, joiden aistit toimivat normaalisti ja jotka käyttävät jogurttituotteita.

Lue lisää