Blogiarkisto

Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.

Tutkimus

Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.

Lue lisää
Ajankohtaista | Tutkimus

Ruokavalintoihin liittyvä tutkimus Flavoriassa 27.10.–31.10.25

Turun yliopisto toteuttaa Flavoriassa 27.10.–31.10.25 tutkimuksen, jossa tutkitaan ateriavalintoja. Tutkimus toteutetaan osana Vastuullista ruokaa kampuksella -teemaviikkoa.

Lue lisää
Tutkimus

Kutsu kuluttajaraatiin – tule mukaan kehittämään uutta mustikkatuotetta

Turun yliopiston ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus ja Lepomäen tila kutsuvat sinut mukaan kehittämään uusia mustikkapohjaisia tuotteita kuluttajatyöpajoihin.

Lue lisää
Ajankohtaista

Taukopaikka kutsuu sinut kurkistamaan huomisen kortteliin 24.9.

Tule kurkistamaan huomisen kortteliin – paikkaan, jossa asuminen, työ, hyvinvointi, yhteisöllisyys ja luonto kietoutuvat yhteen. Tutustu päivän ohjelmaan

Lue lisää
Tutkimus

Ruokailukokemukseen liittyvä tutkimus Flavoriassa 25.8.–26.9.2025

Elo-syyskuussa Flavoriassa tutkitaan keinoja parantaa ruokailukokemusta. Tutkimus toteutetaan Turun yliopiston ja australialaisen University of Queenslandin yhteistyönä.

Lue lisää
Ajankohtaista

Ota käyttöön My Flavoria® -sovelluksen selainversio

My Flavoria® -sovelluksesta on kehitetty selainpohjainen versio, jonka käyttöönottoa suosittelemme kaikille nykyisille ja uusille käyttäjille.

Lue lisää