Blogiarkisto

Ruokavalintoihin liittyvä tutkimus Flavoriassa 27.10.–31.10.25

Turun yliopisto toteuttaa Flavoriassa 27.10.–31.10.25 tutkimuksen, jossa tutkitaan ateriavalintoja. Tutkimus toteutetaan osana Vastuullista ruokaa kampuksella -teemaviikkoa.

Ajankohtaista | Tutkimus

Ruokavalintoihin liittyvä tutkimus Flavoriassa 27.10.–31.10.25

Turun yliopisto toteuttaa Flavoriassa 27.10.–31.10.25 tutkimuksen, jossa tutkitaan ateriavalintoja. Tutkimus toteutetaan osana Vastuullista ruokaa kampuksella -teemaviikkoa.

Lue lisää
Tutkimus

Kutsu kuluttajaraatiin – tule mukaan kehittämään uutta mustikkatuotetta

Turun yliopiston ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus ja Lepomäen tila kutsuvat sinut mukaan kehittämään uusia mustikkapohjaisia tuotteita kuluttajatyöpajoihin.

Lue lisää
Ajankohtaista

Taukopaikka kutsuu sinut kurkistamaan huomisen kortteliin 24.9.

Tule kurkistamaan huomisen kortteliin – paikkaan, jossa asuminen, työ, hyvinvointi, yhteisöllisyys ja luonto kietoutuvat yhteen. Tutustu päivän ohjelmaan

Lue lisää
Tutkimus

Ruokailukokemukseen liittyvä tutkimus Flavoriassa 25.8.–26.9.2025

Elo-syyskuussa Flavoriassa tutkitaan keinoja parantaa ruokailukokemusta. Tutkimus toteutetaan Turun yliopiston ja australialaisen University of Queenslandin yhteistyönä.

Lue lisää
Ajankohtaista

Ota käyttöön My Flavoria® -sovelluksen selainversio

My Flavoria® -sovelluksesta on kehitetty selainpohjainen versio, jonka käyttöönottoa suosittelemme kaikille nykyisille ja uusille käyttäjille.

Lue lisää
Ruokaklubi

Ilmoittaudu syyskauden TG-klubi-iltoihin

Suosittu Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa. Ilmoittautuminen syksyn kaikkiin iltoihin on nyt avattu!

Lue lisää