Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025
Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.


Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025
Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.
Lue lisää
Demoiltapäivä tutkijoille 22.5.2025
Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa!
Lue lisää
Lounaslinjaston sujuvuustutkimus Flavoriassa helmi-huhtikuussa 2025
Jaa ajatuksesi ja auta parantamaan lounaslinjaston sujuvuutta!
Lue lisää
Flavoria Innovation Festival – kalainnovaatioviikko: yrityshaasteita haetaan mukaan nyt
Flavorian nimeä kantava innovaatiotapahtuma, Flavoria Innovation Festival, järjestetään neljättä kertaa marraskuussa 2025. Tänä vuonna mukaan haetaan kala-alan yrityksiä ja nimenomaan kala-alan innovaatioihin, kestävyyteen ja kiertotalouteen liittyviä haasteita.
Lue lisää
Tervetuloa TG-klubin kevätkauden iltoihin
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa tauolta helmikuussa. Kevätkauden teemat on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu. Tänä vuonna klubi-illat järjestetään Helsingin päässä Agronomiliiton tiloissa, mutta Turun ja Seinäjoen lokaatiot säilyvät ennallaan.
Lue lisää
Osallistu aistinvaraiseen arviointiin Aistikattilassa 20.–23.8.
Etsimme tutkimukseen 18–60-vuotiaita henkilöitä, joiden aistit toimivat normaalisti ja jotka käyttävät jogurttituotteita.
Lue lisää