Ruokavalintoihin liittyvä tutkimus Flavoriassa 27.10.–31.10.25
Turun yliopisto toteuttaa Flavoriassa 27.10.–31.10.25 tutkimuksen, jossa tutkitaan ateriavalintoja. Tutkimus toteutetaan osana Vastuullista ruokaa kampuksella -teemaviikkoa.
 
									 
                            Ruokavalintoihin liittyvä tutkimus Flavoriassa 27.10.–31.10.25
Turun yliopisto toteuttaa Flavoriassa 27.10.–31.10.25 tutkimuksen, jossa tutkitaan ateriavalintoja. Tutkimus toteutetaan osana Vastuullista ruokaa kampuksella -teemaviikkoa.
Lue lisää 
                            Kutsu kuluttajaraatiin – tule mukaan kehittämään uutta mustikkatuotetta
Turun yliopiston ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus ja Lepomäen tila kutsuvat sinut mukaan kehittämään uusia mustikkapohjaisia tuotteita kuluttajatyöpajoihin.
Lue lisää 
                            Taukopaikka kutsuu sinut kurkistamaan huomisen kortteliin 24.9.
Tule kurkistamaan huomisen kortteliin – paikkaan, jossa asuminen, työ, hyvinvointi, yhteisöllisyys ja luonto kietoutuvat yhteen. Tutustu päivän ohjelmaan
Lue lisää 
                            Ruokailukokemukseen liittyvä tutkimus Flavoriassa 25.8.–26.9.2025
Elo-syyskuussa Flavoriassa tutkitaan keinoja parantaa ruokailukokemusta. Tutkimus toteutetaan Turun yliopiston ja australialaisen University of Queenslandin yhteistyönä.
Lue lisää 
                            Ota käyttöön My Flavoria® -sovelluksen selainversio
My Flavoria® -sovelluksesta on kehitetty selainpohjainen versio, jonka käyttöönottoa suosittelemme kaikille nykyisille ja uusille käyttäjille.
Lue lisää 
                            Ilmoittaudu syyskauden TG-klubi-iltoihin
Suosittu Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa. Ilmoittautuminen syksyn kaikkiin iltoihin on nyt avattu!
Lue lisää