Ajankohtaista

Kun Flavoriassa tapahtuu, tältä sivulta saat tiedon siitä. Julkaisemme uutisia, tutkimuskutsuja ja muita ajankohtaisia asioita myös Flavorian ja Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen somekanavissa.

UUTINEN

Tutkimus

Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.

UUTINEN

Ajankohtaista, Tutkimus

Ruokavalintoihin liittyvä tutkimus Flavoriassa 27.10.–31.10.25

Turun yliopisto toteuttaa Flavoriassa 27.10.–31.10.25 tutkimuksen, jossa tutkitaan ateriavalintoja. Tutkimus toteutetaan osana Vastuullista ruokaa kampuksella -teemaviikkoa.

UUTINEN

Tutkimus

Kutsu kuluttajaraatiin – tule mukaan kehittämään uutta mustikkatuotetta

Turun yliopiston ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus ja Lepomäen tila kutsuvat sinut mukaan kehittämään uusia mustikkapohjaisia tuotteita kuluttajatyöpajoihin.

UUTINEN

Ajankohtaista

Taukopaikka kutsuu sinut kurkistamaan huomisen kortteliin 24.9.

Tule kurkistamaan huomisen kortteliin – paikkaan, jossa asuminen, työ, hyvinvointi, yhteisöllisyys ja luonto kietoutuvat yhteen.

Tieteellisgastronominen ruokaklubi

Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen tapahtumasarja, joka tuo yhteen ruoan, ruoanlaiton ja luonnontieteen ystävät.

Klubi-illat järjestetään samanaikaisesti kolmella paikkakunnalla – Turussa, Seinäjoella ja Helsingissä – ja ne ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Tutustu ruokaklubin toimintaan

Verkostoidu kanssamme

Flavoria-tutkimusalustaa koordinoiva Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus (ent. Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, FFF) on mukana useissa ravitsemukseen, ruokaan, terveyteen ja kestävyyteen liittyvissä tutkimus- ja kehityshankkeissa.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä Flavoriassa, etsit hankekumppania tai haluaisit tulla tutustumaan Flavoriaan, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää