Ajankohtaista

Kun Flavoriassa tapahtuu, tältä sivulta saat tiedon siitä. Julkaisemme uutisia, tutkimuskutsuja ja muita ajankohtaisia asioita myös Flavorian ja Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen somekanavissa.

UUTINEN

Ajankohtaista

Taukopaikka kutsuu sinut kurkistamaan huomisen kortteliin 24.9.

Tule kurkistamaan huomisen kortteliin – paikkaan, jossa asuminen, työ, hyvinvointi, yhteisöllisyys ja luonto kietoutuvat yhteen.

UUTINEN

Tutkimus

Ruokailukokemukseen liittyvä tutkimus Flavoriassa 25.8.–26.9.2025

Elo-syyskuussa Flavoriassa tutkitaan keinoja parantaa ruokailukokemusta. Tutkimus toteutetaan Turun yliopiston ja australialaisen University of Queenslandin yhteistyönä.

UUTINEN

Ajankohtaista

Ota käyttöön My Flavoria® -sovelluksen selainversio

My Flavoria® -sovelluksesta on kehitetty selainpohjainen versio, jonka käyttöönottoa suosittelemme kaikille nykyisille ja uusille käyttäjille.

UUTINEN

Ruokaklubi

Ilmoittaudu syyskauden TG-klubi-iltoihin

Suosittu Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa. Ilmoittautuminen syksyn kaikkiin iltoihin on nyt avattu!

Tieteellisgastronominen ruokaklubi

Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen tapahtumasarja, joka tuo yhteen ruoan, ruoanlaiton ja luonnontieteen ystävät.

Klubi-illat järjestetään samanaikaisesti kolmella paikkakunnalla – Turussa, Seinäjoella ja Helsingissä – ja ne ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Tutustu ruokaklubin toimintaan

Verkostoidu kanssamme

Flavoria-tutkimusalustaa koordinoiva Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus (ent. Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, FFF) on mukana useissa ravitsemukseen, ruokaan, terveyteen ja kestävyyteen liittyvissä tutkimus- ja kehityshankkeissa.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä Flavoriassa, etsit hankekumppania tai haluaisit tulla tutustumaan Flavoriaan, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää