Ajankohtaista
Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme
Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme tarjoamista tutkimusmahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.
Ruokaklubi
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025
Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.
Ajankohtaista
Demoiltapäivä tutkijoille 22.5.2025
Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa!
Tutkimus
Lounaslinjaston sujuvuustutkimus Flavoriassa helmi-huhtikuussa 2025
Haluaisitko sujuvamman ruokailukokemuksen itsepalveluravintoloissa? Flavoriassa käynnissä olevan tutkimuksen tavoitteena on parantaa viestintää ruokailijoiden kanssa ja kehittää lounaslinjaston asiakaskokemusta – ja sinun mielipidettäsi kaivataan!
Tieteellisgastronominen ruokaklubi
Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi on Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen tapahtumasarja, joka tuo yhteen ruoan, ruoanlaiton ja luonnontieteen ystävät.
Klubi-illat järjestetään samanaikaisesti kolmella paikkakunnalla – Turussa, Seinäjoella ja Helsingissä – ja ne ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.
Tutustu ruokaklubin toimintaanVerkostoidu kanssamme
Flavoria-tutkimusalustaa koordinoiva Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus (ent. Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, FFF) on mukana useissa ravitsemukseen, ruokaan, terveyteen ja kestävyyteen liittyvissä tutkimus- ja kehityshankkeissa.
Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä Flavoriassa, etsit hankekumppania tai haluaisit tulla tutustumaan Flavoriaan, ota meihin rohkeasti yhteyttä.
Lue lisää