5.10.2023

Lokakuun TG-klubissa 11.10. ollaan leivällisen pöydän ääressä

 

Klubi-illan aikana Hotelli- ja ravintolamuseon amanuenssi Tiina Kiiskinen kertoo leivän ja leivän leipomisen historiasta Suomessa. Sen jälkeen pohditaan maistelun ja juttelun lomassa, mistä hyvä leipä syntyy. Tervetuloa mukaan!

Aika: keskiviikko 11.10. klo 17-19
Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10

Ilmoittaudu 11.10. klubi-iltaan

Lue illan alustus Anu Hopian Molekyyligastronomia-blogista

Osallistuminen eri paikkakunnilla

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan klubi-iltoihin eri paikkakunnilla, katso ilmoittautumislinkit alta. Kaupunkien välillä on etäyhteys, joten iltojen sisältö on sama paikkakunnasta riippumatta.

Ilmoittaudu Turun iltoihin
Ilmoittaudu Seinäjoen iltoihin
Ilmoittaudu Helsingin iltoihin

Mikäli sinulla on kysyttävää illoista, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen flavoria@utu.fi.