Tervetuloa huhtikuun TG-klubiin – aiheena salmiakki

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi järjestetään seuraavan kerran keskiviikkona 5.4., jolloin aiheena on salmiakki. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet – huomioithan kuitenkin, että Turun ja Helsingin toteutuksiin on erilliset ilmoittautumislomakkeet.

Huhtikuun TG-klubissa keskiviikkona 5.4. klo 17-19 sukelletaan salmiakkiin, sen historiaan, kemiaan ja aistimaailmaan. Ilta on tuttuun tapaan kaikille avoin ja maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumaan etukäteen alla olevien linkkien kautta.

Tapahtuma-aika ja -paikka (Turun toteutus):

Keskiviikko 5.4.2023 klo 17-19

Aistikattila
Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Mikä Tieteellis-gastronominen ruokaklubi?

Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston sekä Hotelli- ja ravintolamuseon yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa kaupunkien välillä on etäyhteys, ja ryhmässä keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista luonnontieteellisestä, kulttuurihistoriallisesta ja gastronomisesta näkökulmasta. Turussa tapahtumista vastaavat Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus ja Flavoria-tutkimusalusta. Turun tapahtumien vetäjinä toimivat Pauliina Ojansivu ja Jaakko Räkköläinen. Helsingissä vetäjinä toimivat Anu Hopia ja Anni Pelkonen.

Lue lisää klubista

Ruokaklubin sähköpostilistalla kuulet ensimmäisenä uusista teemoista ja tapaamisista

TG-klubin Turun toteutukselle on perustettu oma sivu sekä sähköpostilista, jonka kautta tiedotamme uusista teemoista ja tapaamisista.

Pääset liittymään listalle klikkaamalla tästä.