Osallistu luontokuvien arviointiin Aistikattilassa

Etsimme vapaaehtoisia, normaalin värinäön omaavia aikuisia (18-65 -vuotiaita) mukaan tutkimukseen, jossa arvioidaan luontomaisemakuvia Flavorian Aistikattilassa. Tarjolla on osallistumisvaihtoehtoja keskiviikkona 30.3. sekä maanantaista tiistaihin 4.-6.4. Osallistujat saavat palkkioksi välipalatuotteita.

Tutkimuksen tavoitteena on testata erilaisia ympäristöjä työ- tai opiskelupäivän tauoille. Tutkimuksessa katsot seinälle heijastettuja maisemakuvia ja vastaat sähköiseen kyselylomakkeeseen, jossa arvioit kuviin liittyviä mielikuvia tai tunteita.

Ilmoittautuminen:

Osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittauduthan mukaan ajoissa. Ilmoittautumisen ohessa pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen kyselyymme. Mikäli kuulut kohderyhmäämme, pääset valitsemaan sopivan arviointiajan ja saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Aika ja paikka:

Tutkimus toteutetaan ke 30.3. & ma-ke 4.-6.4. Osallistumisaikoja on tarjolla iltapäivin klo 13.00, 14.00, 15.00 ja 16.00, joista voit valita itsellesi sopivan ajankohdan. Tutkimukseen osallistutaan yhtenä päivänä ja se kestää noin 30 minuuttia.

Aistikattila
Medisiina D
Kiinamyllynkatu 10, Turku

Aistikattilaan löydät, kun tulet sisään Medisiina D:n pääovista, ja käännyt heti infopisteen jälkeen vasemmalle – Aistikattilan ovi on seinän viereisen luiskan päässä vasemmalla.

Lisätietoja:

Noudatamme Turun yliopiston koronasuojaohjeita ja tarjolla on kasvomaskeja ja käsidesiä. Tutkimuksessa Aistikattilassa on kerrallaan vain 5 osallistujaa ja edellytämme maskin käyttöä.

Tutustu tutkimuksen tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.

Kysymyksissä, ota yhteyttä:

Erikoistutkija Ulla Hoppu (ullhop@utu.fi)