Peruttu: My Flavoria® -esittelypäivä ti 2.3.

PÄIVITYS: Heikentyneen koronatilanteen vuoksi perumme tiistaille 2.3. suunnitellun esittelypäivän. Uusi esittelyaika tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Haluaisitko saada selville oman lounasannoksesi ravintotiedot ja oppia käyttämään Flavoria®-lounasravintolan älylinjastoja?

Tiistaina 2.3. noin klo 10.30–12.30 sinulla on mahdollisuus tutustua My Flavoria -sovellukseen ja älylinjaston käyttöön asiantuntijoidemme opastuksella. Jos sovelluksen käyttö on sinulla jo hallussa, voit tulla jutustelemaan muuten vain ja vaikka antamaan palautetta sovelluksesta. Pisteemme sijaitsee Medisiina D:n aulassa portaiden lähettyvillä. Tervetuloa!

Mikä älylinjasto? Flavorian lounaslinjastoon on upotettu vaakoja jokaisen ruoan kohdalle, mikä tarkoittaa sitä, että voit punnita kaikki valitsemasi lounaskomponentit erikseen. Ruoan yläpuolella oleva näyttö opastaa käytössä ja näyttää aina ottamasi määrän.

Katso linjaston tarkempi käyttöohjevideo klikkaamalla tästä

Miten saan lounasannokseni tiedot itselleni? Voit ladata My Flavoria -tutkimus- ja ruokatietosovelluksen, jonne omien lounasannosten tiedot voi tallentaa. Sovellus on ladattavissa maksutta Google Play -kaupasta ja App Storesta, ja rekisteröityminen vaatii ainoastaan sähköpostiosoitteen.

Kun punnitset lounaasi linjastolla ohjeiden mukaisesti ja luet sovelluksesta löytyvän henkilökohtaisen QR-koodin kassalla maksun yhteydessä, lounaasi tiedot tallentuvat oman sovelluksesi lisäksi myös tutkimustiimimme käyttöön. Lisätietoja kerättävän lounasdatan tutkimuskäytöstä löydät sovelluksesta kohdasta Suostumuspyyntö.