17.5.2023
Tule mukaan pintxojen arviointiin viikolla 22
Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10
Aika: 29.5.-1.6. klo 10.30, 13.00 tai 15.30
Näin ilmoittaudut mukaan
Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua arviointiin täyttämällä lomake Konstassa täällä. Viimeistään seuraavana arkipäivänä tulet saamaan sähköpostiisi kutsun, jonka kautta pääset valitsemaan itsellesi sopivat tutkimuspäivät ja -kellonajat.
Huomaathan, että arvioitavat näytteet sisältävät kauraa, kananmunaa, maitoa, kalaa, vehnää, hasselpähkinää, mantelia ja sulfiitteja. Näytteet saattavat sisältää maapähkinän, muiden pähkinöiden, soijan ja seesaminsiemenen jäämiä.
Tutustu tutkimukseen osallistumista koskevaan tietosuojailmoitukseen
Lisätietoja pilotista antaa projektitutkija Nora Logrén: nodalo@utu.fi.
Yhteistyössä: