
Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle. Kevätkauden aikana perehdyttiin myös sipuliin, oliiviöljyyn sekä rahkaan, viiliin ja jogurttiin. Nyt TG-klubi jää kesätauolle mutta palaa taas uusin teemoin syyskuussa.
Syksyn iltojen ajankohdat:
- ke 10.9.2025 klo 17-19 (aihe vielä avoin)
- ke 8.10.2025 klo 17-19 (aiheena Kalman karamellit, luennoitsijana Hannele Klemettilä-McHale)
- ke 5.11.2025 klo 17-19 (aihe vielä avoin)
- ke 3.12.2025 klo 17-19 (aihe vielä avoin)
Ilmoittautuminen iltoihin avataan viimeistään elokuun alussa.
TG-klubin järjestäjien puolesta kiitämme kaikkia osallistujia kuluneista klubi-illoista. Tervetuloa mukaan taas syyskuussa – sekä konkarit että uudet kävijät! Tällä välin kannattaa tutustua Anu Hopian Molekyyligastronomia-blogiin, josta löytyy koosteet kaikista menneistä klubi-illoista.