
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa tauolta helmikuussa. Kevätkauden teemat on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu. Tänä vuonna klubi-illat järjestetään Helsingin päässä Agronomiliiton tiloissa, mutta Turun ja Seinäjoen lokaatiot säilyvät ennallaan. Toivotamme tervetulleiksi niin tutut kuin uudetkin klubilaiset!
Klubi-illoissa eri kaupunkien välillä on etäyhteys, ja niiden aikana keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista luonnontieteellisestä, kulttuurihistoriallisesta ja gastronomisesta näkökulmasta. Illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.
Kevätkauden iltojen ajankohdat ja teemat ovat:
5.2.2025 klo 17–19 | teemana sipuli
5.3.2025 klo 17–19 | teemana kasviöljyt
2.4.2025 klo 17–19 | teemana rahka, viili ja jogurtti
7.5.2025 klo 17–19 | teemana jäätelö
Seinäjoen iltoihin pääset ilmoittautumaan Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston sivujen kautta.
Iltojen lokaatiot:
Turku
Aistikattila
Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku
Helsinki
Agronomiliiton toimisto
Pohjoinen Makasiinikatu 6 A 8, 5.krs
00130 Helsinki