24.10.2025
Ruokavalintoihin liittyvä tutkimus Flavoriassa 27.10.–31.10.25
Turun yliopisto toteuttaa Flavoriassa 27.10.–31.10.25 tutkimuksen, jossa tutkitaan ateriavalintoja. Tutkimus toteutetaan osana Vastuullista ruokaa kampuksella -teemaviikkoa.
Tutkimusjakson aikana saatat huomata luonnon monimuotoisuuteen liittyvää viestintää, mutta muutoin tutkimus ei vaikuta ruokailuun Flavoriassa. Tutkimuksessa ei kerätä henkilötietoja.
Lisätietoja tutkimuksesta antaa:
Projektitutkija Aino Tarkkio
Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
aaktar@utu.fi
Mikä vastuullisen ruoan teemaviikko?
Vastuullista ruokaa kampuksella -viikkoon osallistuvat kaikki Turun korkeakoulut ja niiden yhteydessä sijaitsevat lounasravintolat. Vastuullisen ruuan teemaviikko sijoittuu Turun korkeakoulujen kestävyys- ja vastuullisuusyhteistyön jatkumoon, jossa pyritään tekemään kestävästä toiminnasta työ- ja opiskelupaikkojen arkipäivää.