24.9.2025
Kutsu kuluttajaraatiin – tule mukaan kehittämään uutta mustikkatuotetta
Turun yliopiston ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus ja Lepomäen tila kutsuvat sinut mukaan kehittämään uusia mustikkapohjaisia tuotteita kuluttajatyöpajoihin.
Osallistumalla pääset mukaan ideoimaan tulevaisuuden ruokatuotteita. Paras idea jalostetaan yhdessä yrityksen kanssa uudeksi tuotteeksi, joka tuodaan markkinoille vuonna 2026. Mukaan valituille osallistujille tarjotaan pieni elintarvikelahjakortti sekä Lepomäen tilan tuotteita kiitokseksi osallistumisesta kaikkiin työpajoihin ja aktiviteetteihin.
Mitä osallistuminen tarkoittaa:
- Pääset vaikuttamaan uuden elintarvikkeen kehitykseen
- Näet, miten tuotteita kehitetään ideasta kauppaan asti
- Osallistut ohjattuihin ja luoviin työpajoihin (3 etätapaamista ja 1 lähitapaaminen Aistikattilassa, Medisiina D, Kupittaa, Turku) loka-marraskuussa 2025 (yhteensä noin 10 tuntia)
Kenelle:
- Olet 18–65-vuotias
- Olet kiinnostunut terveellisestä ruoasta ja mustikkatuotteista
- Et työskentele elintarvike-, muotoilu-, markkinointi- tai terveysaloilla
- Sinulla on toimiva verkkoyhteys ja tietokone, jossa on kamera
- Sitoudut osallistumaan kaikkiin työpajoihin – katso aikataulu tästä
- Voit tarpeen mukaan työskennellä myös englanniksi
Haku on auki 3.10.2025 asti.
Paikkoja on rajoitetusti. Tervetuloa mukaan kehittämään tulevaisuuden mustikkatuotteita!
Työpajat toteutetaan osana BLUE-hanketta, jonka rahoituksesta vastaa EIT Food.
Lisätietoja:
Ella Koivuniemi
Erikoistutkija
Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus
ella.koivuniemi@utu.fi