Blogiarkisto

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025

Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.

Caset

Vieraileva tutkija Flavoriassa: Noor Fajrina Farah Istiani

Tammikuussa 2024 meillä oli ilo toivottaa tervetulleeksi Flavoriaan vieraileva tutkija, Noor Fajrina Farah Istiani, Campania Luigi Vanvitellin yliopistosta Napolista Italiasta. Noor on sisustusarkkitehti ja väitöskirjatutkija SENS i-Lab -laboratoriossa, joka on suunniteltu ihmisten sekä fyysisten ja virtuaalisten ympäristöjen ja järjestelmien luomiseen, kehitykseen ja testaukseen.

Lue lisää
Caset

Aistikattilassa arvioitiin silakasta ja kaurasta valmistettuja pintxoja

Turun yliopiston Aistikattilassa järjestettiin pintxojen arviointi 29.5.-1.6.2023 yhteistyössä Basque Culinary Centerin kanssa. Pintxot ovat ruokia, jotka tarjoillaan pieninä suupala-annoksina.

Lue lisää
Caset

Vierailevana tutkijana Flavoriassa: Signe Lund Mathiesen

Loka-marraskuussa 2021 saimme vieraaksemme Århusin yliopistosta tohtorikoulutettava Signe Lund Mathiesenin, joka toteutti Flavorian Aistikattilassa mielenkiintoisen, musiikkia ja ruokaa yhdistävän kuluttajatutkimuksen. Tässä kirjoituksessa annamme Signen kertoa omin sanoin tutkimuksestaan ja ajastaan Turussa ja Turun yliopistossa.  

Lue lisää