Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa! Iltapäivän aikana esittelemme Flavorian tutkimusmahdollisuuksia eri pisteillä lounasravintolan ja moniaistitila Aistikattilan puolella. Read More »
Jaa ajatuksesi ja auta parantamaan lounaslinjaston sujuvuutta! Haluaisitko sujuvamman ruokailukokemuksen itsepalveluravintoloissa? Flavoriassa käynnissä olevan tutkimuksen tavoitteena on parantaa viestintää ruokailijoiden kanssa ja kehittää lounaslinjaston asiakaskokemusta – ja sinun mielipidettäsi kaivataan! Read More »
Flavorian nimeä kantava innovaatiotapahtuma, Flavoria Innovation Festival, järjestetään neljättä kertaa marraskuussa 2025. Tänä vuonna mukaan haetaan kala-alan yrityksiä ja nimenomaan kala-alan innovaatioihin, kestävyyteen ja kiertotalouteen liittyviä haasteita. Read More »
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa tauolta helmikuussa. Kevätkauden teemat on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu. Tänä vuonna klubi-illat järjestetään Helsingin päässä Agronomiliiton tiloissa, mutta Turun ja Seinäjoen lokaatiot säilyvät ennallaan. Read More »
Etsimme tutkimukseen 18–60-vuotiaita henkilöitä, joiden aistit toimivat normaalisti ja jotka käyttävät jogurttituotteita. Read More »