Arvontasäännöt

Nämä säännöt koskevat Flavorian Facebook-sivulla 18.11.–24.11.2020 käynnissä olevaa arvontaa. Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä säännöt.

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Turun yliopiston

Flavoria®-tutkimusalusta
Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs
20520 Turku

flavoria@utu.fi

2. Arvontaan osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvonta on käynnissä Flavorian Facebook-sivulla 18.11.–24.11.2020, ja siihen voi osallistua tykkäämällä arvontajulkaisusta tai kommentoimalla sitä. Pidätämme oikeuden poissulkea epäasialliset ja loukkaavat kommentit pois arvonnasta.

Arvonta suoritetaan keskiviikkona 25.11., ja voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä tai, jos se ei ole mahdollista, vastaamalla hänen jättämäänsä kommenttiin.

3. Palkinto ja sen lunastaminen

Arvonnan palkintona on Turun yliopiston juhlavuoden tuotteista koostuva tuotepalkinto (arvo noin 15 €), joka on voittajalle veroton. Palkinto voidaan sopia noudettavaksi edellä kohdassa 1 mainitusta osoitteesta, tai se voidaan postittaa voittajalle.

Palkinto on lunastettava vastaamalla Flavorian yhteydenottoon 29.11.2020 mennessä. Muussa tapauksessa pidätämme oikeuden arpoa palkinnon uudelleen.

4. Vastuunvapautus ja muutokset sääntöihin

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Osallistuja vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta.

Flavoria pidättää oikeuden muuttaa näitä arvontasääntöjä.